Ο πρόεδρος της Βουλής «αδειάζει» τον Καρατζαφέρη - iefimerida.gr

Ο πρόεδρος της Βουλής «αδειάζει» τον Καρατζαφέρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την επιστροφή του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αθήνα, θα ορισθεί και η συνάντηση του Κ. Παπούλια με τον Γ. Καρατζαφέρη. Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο προκειμένου να τον ενημερώσει για την πρόθεσή του να αποσύρει το κόμμα του από το κοινοβούλιο. Ο Πρόεδρος της Βουλής όμως πριν από λίγο "άδειασε" τον κ.Καρατζαφέρη λέγοντας πως "το μόνο που ήρθε και συζητήσαμε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν η συνεχώς αναβαλλόμενη προ ημερησίας συζήτηση που έχει ζητήσει για το δημογραφικό!"

Το πρωί, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό Ant1, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι σκέπτεται πολύ σοβαρά να αποσύρει το κόμμα του από τη Βουλή.

Ο Γ.Καρατζαφέρης δήλωσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή υποστηρίζοντας ότι μία τέτοια κίνηση μπορεί να λειτουργήσει ως «χαστούκι στο λιποθυμισμένο σύστημα». Ο κ.Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι σκέφτεται να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές του από τη Βουλή, προκειμένου να ταρακουνήσουν το πολιτικό σύστημα που κοιμάται».

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού τόνισε: «Βλέπω τον πρωθυπουργό που τα έχει χάσει, την αξιωματική αντιπολίτευση που αρνείται να μπει στο παιχνίδι. Μία αριστερά που είναι στον κόσμο της».

Δείτε το σχετικό video...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ