Ο Θανάσης Λάλας εγκαινίασε την 5η έκθεση ζωγραφικής του στον Πολυχώρο Αθηναΐς - iefimerida.gr

Ο Θανάσης Λάλας εγκαινίασε την 5η έκθεση ζωγραφικής του στον Πολυχώρο Αθηναΐς

Ο Θανάσης Λάλας εγκαινιάζει έκθεση ζωγραφικής με έργα του στον Πολυχώρο Αθηναΐς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θανάσης Λάλας, ένας δημοσιογράφος με καλλιτεχνικές ανησυχίες, μας φέρνει για μία ακόμα φορά σε επαφή με τον εσωτερικό του κόσμο σε μία ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής με έργα του που εγκαινίασε στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς.

Η έκθεση τιτλοφορείται «Ο αινιγματικός κόσμος του Θανάση Λάλα: Ζωγραφική 2012- 2012» και στα εγκαίνια της, ο ίδιος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Λέω περισσότερα και αλλιώτικα πράγματα μέσα από τη ζωγραφική, πράγματα τα οποία δεν ξέρω. Στη ζωγραφική, όπως και στη γλώσσα, ανακαλύπτω. Ακόμα και τις συνεντεύξεις τις αντιμετώπιζα σαν λογοτεχνία, αλλά η ζωγραφική νομίζω ότι με πάει πιο βαθειά στα σκοτάδια μου, γι' αυτό είναι τόσο χρωματιστός ο κόσμος αυτός»,

Πρόκειται για την 5η ατομική έκθεση με έργα του γνωστού δημοσιογράφου και περιλαμβάνει περισσότερα από σαράντα έργα ζωγραφικής, κυρίως ακρυλικά σε μουσαμά μεγάλων διαστάσεων, αλλά και λάδια μαζί με έργα μικτής τεχνικής, καθώς και ζωγραφισμένα ξύλινα κουτιά και ζωγραφική σε γυναικεία παπούτσια.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος αφού τόνισε ότι: «μέσα από τη ζωγραφική του φαίνεται η δύναμη του ψυχικού και πνευματικού του κόσμου».

Η έκθεση την οποία επιμελήθηκε ο Τάκης Μαυρωτάς θα βρίσκεται στον Πολυχώρο Αθηναΐς έως τις 31 Ιανουαρίου 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ