Πέθανε χορεύοντας το Gangnam Style - iefimerida.gr

Πέθανε χορεύοντας το Gangnam Style

Πέθανε χορεύοντας το Gangnam Style
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγωδία εξελίχθηκε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Μπλάκμπερν της Αγγλίας, όπου ο Βρετανός Ημον Κίλμπραϊντ χορεύοντας αυτόν τον περίεργο χορό που εφηύρε ο Κορεάτης Psy κατέρρευσε και πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Το ατυχές περιστατικό συνέβη σε ένα πάρτυ της εταιρείας Thwaites, στην οποία ο 46χρονος Κίλμπραϊντ δούλευε ως τεχνικός υπολογιστών.

Μαζί του βρισκόταν η γυναίκα του, όταν ξαφνικά ο Κίλμπραϊντ άρχισε να παραπονιέται για πόνους στο στήθος και, εν συνεχεία, κατέρρευσε. Η γυναίκα του προσπάθησε να τον επαναφέρει με τεχνητή αναπνοή και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι επιστήμονες, ωστόσο, προειδοποιούν ότι ο εν λόγο χορός ιδιαίτερα για άνδρες πάνω από τα σαράντα, ενώ , σε γενικές γραμμές προειδοποιούν του περισσότερους και ιδιαίτερα εκείνους που έχουν προβλήματα καρδιά να αποφεύγουν την έντονη διασκέδαση στις ημέρες των γιορτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ