Ο Λαυρεντιάδης δήλωσε άρρωστος, παζάρευε από το σπίτι του σε ποιο νοσοκομείο θα πάει - iefimerida.gr

Ο Λαυρεντιάδης δήλωσε άρρωστος, παζάρευε από το σπίτι του σε ποιο νοσοκομείο θα πάει

Ο συλληφθείς Λαυρεντιάδης δήλωσε άρρωστος και παζαρεύει σε ποιο νοσοκομείο θα πά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασθένεια δήλωσε ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης κατά την διάρκεια της σύλληψής του, νωρίς το απόγευμα στο σπίτι του, μετά την εντολή της 2ης τακτικής ανακρίτριας Ιωάννας Χατζάκη που τον έκρινε ύποπτο φυγης.

Ετσι, αντί να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να διανυκτερεύσει έως ότου οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων το πρωί, ο παριστάμενος εισαγγελέας υπηρεσίας και οι αστυνομικοί συζητούσαν μαζί του επί τουλάχιστον 3 ώρες για να βρεθεί το νοσοκομείο στο οποίο θα μεταφερθεί. Τελικά αποφασίστηκε να οδηγηθεί στον Ευαγγελισμό.

Εκεί προφανώς θα του γίνουν οι σχετικές εξετάσεις και αναλόγως των ιατρικών συμπερασμάτων θα κριθεί αν θα παραμείνει μερικές ημέρες για νοσηλεία ή αν θα οδηγηθεί κανονικά το πρωί στην Ευελπίδων.

Νομικοί κύκλοι σημείωναν πάντως ότι από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη ζήτησε την σύλληψή του κρίνοντάς τον ύποπτο φυγής η διαδικασία της απολογίας του δεν μπορεί να σταματήσει. Ενδεχομένως, υποστήριζαν πρόκειται για τακτικές κινήσεις με απώτερο σκοπό τη δημιουργία κλίματος συμπάθειας καθώς είναι γνωστό σε όλους το χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από παιδί ο επιχειρηματίας.

Ανεξαρτήτως αυτών, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τη σύλληψη του κ. Λαυρεντιάδη βρήκαν και κατέσχεσαν πολλά έγγραφα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ένα εξαιρετικά μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά -γίνεται λόγος για περίπου 400.000 ευρω- που βρίσκονταν αποθηκευμένα σε κούτες, κοσμήματα αμύθητης αξίας και τα αποδεικτικά καταθέσεως χρημάτων σε δεκάδες λογαριασμούς σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ