Αποστομωτική απάντηση Δελαβέκουρα σε προκλητική Σκοπιανή δημοσιογράφο - iefimerida.gr

Αποστομωτική απάντηση Δελαβέκουρα σε προκλητική Σκοπιανή δημοσιογράφο

Αποστομωτική απάντηση Δελαβέκουρα σε προκλητική Σκοπιανή δημοσιογράφο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένα περιθώριο δεν άφησε με την απάντησή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας στη δημοσιογράφο από τα Σκόπια, η οποία στο ερώτημα που του έθεσε χρησιμοποίησε τρεις φορές τη λέξη Macedonia.

Κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των διπλωματικών συντακτών το μεσημέρι της Πέμπτης στο υπουργείο Εξωτερικών η διαπιστευμένη δημοσιογράφος των Σκοπίων απηύθυνε στον κ. Δελαβέκουρα, στα αγγλικά, ένα ερώτημα αποκαλώντας τρεις φορές τη χώρα της ως Macedonia.

Ο κ. Δελαβέκουρας την άφησε να ολοκληρώσει και πριν ξεκινήσει να απαντά στο ερώτημά της, της είπε – στα ελληνικά: «Σε αυτήν την αίθουσα και σε αυτόν τον χώρο είναι η τελευταία φορά που αποκαλείτε την ΠΓΔΜ με άλλη ονομασία εκτός της διεθνώς αναγνωρισμένης από τον ΟΗΕ ονομασία της. Σε περίπτωση που επαναληφθεί δεν θα λάβετε απάντηση στο ερώτημά σας». Και συνέχισε απαντώντας στην ερώτησή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ