Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου για το Ολοκαύτωμα - iefimerida.gr

Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου για το Ολοκαύτωμα

Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου για το Ολοκαύτω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική κατάληξη είχε η επέτειος μνήμης για τους εκτελεσθέντες από τις ναζιστικές δυνάμεις το Δεκέμβρη του 1943, καθώς ο αντιδήμαρχος της πόλης, Κώστας Ασημακόπουλος, άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Ο πρώην δήμαρχος Παΐου και αντιδήμαρχος της πόλης κατά τη διάρκεια της τελετής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Αμέσως ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και καρδιολόγος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο άτυχος Κώστας Ασημακόπουλος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επειτα από λίγη ώρα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Α. Λαζουράς επέστρεψε στο χώρο όπου τελέστηκε το μνημόσυνο και ενημέρωσε για το θάνατο του αντιδημάρχου βυθίζοντας στη θλίψη τους παρευρισκόμενους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ