Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη χαρακτήρισε τον εαυτό της το «μ@λ@κ@ της υπόθεσης» - iefimerida.gr

Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη χαρακτήρισε τον εαυτό της το «μ@λ@κ@ της υπόθεσης»

Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη χαρακτήρισε τον εαυτό της το  «μ@λ@κ@ της υπόθεσης»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σχόλια δημοσιογράφου της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» ενόχλησαν γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ζήτησε τα ρέστα από την παρουσιάστρια της εκπομπής, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Ελεονώρας.

Ειδικότερα, η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία την Τρίτη βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Star ως καλεσμένη άλλης εκπομπής, πέτυχε τυχαία την Ελεονώρα Μελέτη και τις εξέφρασε τα παράπονά της για τα όσα έχουν ακουστεί στη «Μεσημεριανή Μελέτη» σχετικά με την ίδια και τη συμμετοχή της στο Dancing WIth The Stars.

Η 39χρονη τραγουδίστρια βέβαια, ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα της δεν είναι η ίδια η Ελεονώρα, αλλά η Τζορτζέλα Κόσιαβα, η οποία δεν μιλάει και με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και δ ιαδίδει ανυπόστατα πράγματα.

Αναφερόμενη χτες λοιπόν στο θέμα, η 34χρονη παρουσιάστρια ζήτησε από τη συνεργάτιδά της να λύνει εκτός εκπομπής τα προβλήματα που μπορεί να έχει με οποιονδήποτε celebrity και πρόσθεσε ενοχλημένη: «Επειδή αυτή η εκπομπή λέγεται Μεσημερανή Μελέτη, τα χρεώνομαι όλα εγώ. Ο μαλ...ς της υπόθεσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ