Αυτός είναι ο πρώην του Κάλβιν Κλάιν που τα έφτιαξε με τον εγγονό του Λάκι Λουτσιάνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο πρώην του Κάλβιν Κλάιν που τα έφτιαξε με τον εγγονό του Λάκι Λουτσιάνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτικό βιβλίο για την σχέση του με τον Κάλβιν Κλάιν (ονόματι Obsession: My Life With Calvin Klein) ετοιμάζει ο 22χρονος Νικ Γκρούμπερ, ο πρώην πεζοναύτης που έκανε τον σχεδιαστή να αποκαλύψει στα 68 του -μετά από δυο γάμους- ότι είναι γκέι.

Δυόμιση χρόνια κράτησε συνολικά η σχέση μεταξύ του Νικ Γκρούμπερ (που δηλώνει ωστόσο στρειτ) και του διάσημου σχεδιαστή. Ένα διάστημα μέσα στο οποίο ο πρώην πεζοναύτης έμαθε να ντύνεται («Μου έμαθε να γυρίζω δυο φορές τα μανίκια για να φαίνονται οι γυμνασμένοι πήχεις μου»), να φέρεται («Ειδικά όταν έχω απέναντί μου μεγαλύτερους σε ηλικία»), να τρώει (του είχε πάρει δυο σεφ, ένα Γάλλο και ένα Ιταλό για να του μάθουν να μαγειρεύει) και να οδηγεί (του αγόρασε μια Bentley αξίας 250.000 δολαρίων την οποία,ωστόσο, του την πήρε πίσω όταν χώρισαν).

Σε αντάλλαγμα εκείνος έδωσε στον Κάλβιν την ευκαιρία να εκφράσει για πρώτη φορά δημόσια την σεξουαλικότητά του («Είμαι ο πρώτος άντρας που ερωτεύτηκε ο Κάλβιν. Δεν ξέρω γιατί. Έτσι μου συμβαίνει με όλους, άντρες και γυναίκες») , αφού μέχρι τον Μάιο του 2010 ο Κλάιν ήταν φαινομενικά στρέιτ, με δυο διαζύγια, ένα παιδί και μια αμύθητη προσωπική περιουσία.

Τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε ειδυλλιακά. Λίγο πριν το τελείωμα της σχέσης τους η καμαριέρα κάρφωσε στον σχεδιαστή ότι στο penthouse που του νοίκιαζε ήρθε και κοιμήθηκε κάποιος άλλος άντρας.

Οπότε εκείνος πήρε τον Νικ και τον άφησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Chelsea. Εκεί όπου δυο ώρες ένας πρώην αστυνομικός τον πέρασε από ανιχνευτή ψεύδους για να δει αν ήταν άπιστος ή όχι. «Πέρασα το τεστ. Και στη συνέχεια τα πράγματα έφτιαξαν. Αλλά τι είδους σύντροφος είναι αυτός που σε υποβάλλει σε ανιχνευτή ψεύδους;», δηλώνει ο Γκρούμπερ σε συνέντευξη που έδωσε στην New York Post.

Εκεί που επίσης εξιστορήθηκε την μέρα που πήγε τον Κάλβιν σε ένα McDonald's για πρώτη φορά «Τον ανάγκασα να μπει και να παραγγείλει ένα Big Mac. Κάτι που έκανε. Μόνο που μετά ρώτησε τον ταμία αν μπορούν να το ψήσουν μέτριο, με το αιματάκι του. Με το που έφαγε την πρώτη μπουκιά έκανε μια έκφραση αηδίας και με ρώτησε ''τι είναι αυτό''».

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το πόσο γενναιόδωρος συνέχισε να είναι ο Κάλβιν Κλάιν ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, αφού δέχτηκε να πληρώσει 50.000 δολάρια το μήνα για να τον στείλει σε κλινική αποτοξίνωσης από ναρκωτικά στην Αριζόνα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Κάλβιν μάλλον δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμη. Κάτι που, σύμφωνα με τον Γκρούμπερ, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει βάλει μπράβους να ακολουθούν παντού εκείνον και το νέο του αμόρε, τον 48χρονο καρτουνίστα Τζον Λουτσιάνο (εγγονό του διάσημου μαφιόζου Λάκι Λουτσιάνο) με τον οποίο μένει μαζί στο West Hollywood.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η χιουμοριστική ατάκα του Λουτσιάνο που δηλώνει «Το πιο εκφοβιστικό πράγμα δεν είναι αυτοί που μας ακολουθούν, αλλά το να κάνεις έρωτα με τον σύντροφό σου και μόλις του κατεβάζεις τα παντελόνια να βλέπεις το όνομα του πρώην του κατάφατσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ