O γνωστός κωμικός που βρέθηκε να φυτεύει μπρόκολα στο Βαρνάβα - iefimerida.gr

O γνωστός κωμικός που βρέθηκε να φυτεύει μπρόκολα στο Βαρνάβα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει και την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση μίλησε ο Παύλος Κοντογιαννίδης στην εφημερίδα News.

«Επέστρεψα στο θέατρο και για βιοποριστικούς λόγους. Όμως έχω κάνει τα κουμάντα μου, έχω ήδη γίνει και αγρότης. Καλλιεργώ στο Βαρνάβα μπρόκολο, σταμναγκάθια και πολλά άλλα».

Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα News ο γνωστός κωμικός, ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί και στην περίοδο που αναγκάστηκε να μπει στο ταμείο ανεργίας «Αισθανόμουν πάρα πολύ θιγμένος. Πέρα της οικονομικής δυσχέρειας υπήρχε και μια συναισθηματική φόρτιση. Έπεσα σε κατάθλιψη. Εκεί η σωτηρία του ανθρώπου είναι οι συγγενείς και οι φίλοι. Οι πιο κοντινοί σου άνθρωποι, οι δικοί σου άνθρωποι». Μια κατάθλιψη που, ωστόσο, σε τηλεοπτική του συνέντευξη δήλωσε ότι ποτέ δεν πέρασε.

Όσον αφορά το αν θα έφτανε ποτέ στην αυτοκτονία, απάντησε «Συμβουλεύω αυτούς που μας διαβάζουν ότι έτσι τους κάνουμε χάρη. Το σύνθημα είναι ότι "δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ