Νέο λουκέτο από την ΠΟΕ-ΟΤΑ -Χριστούγεννα με σκουπίδια - iefimerida.gr

Νέο λουκέτο από την ΠΟΕ-ΟΤΑ -Χριστούγεννα με σκουπίδια

Νέο λουκέτο από την ΠΟΕ-ΟΤΑ -Χριστούγεννα με σκουπίδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νέες κινητοποιήσεις απαντά η ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τη διαθεσιμότητα με τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να να σκληραίνουν τη στάση τους, βάζοντας και πάλι τους πολίτες ανάμεσα στη διαφωνία τους με την κυβέρνηση.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε νέα 48ωρη απεργία για Πέμπτη και Παρασκευή και αποχή το Σαββατοκύριακο, ενώ είχε ήδη αποφασίσει 48ωρη απεργία την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη, και την Τετάρτη θα συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Το αποτέλεσμα θα είναι οι υπηρεσίες των Δήμων να παραμένουν κλειστές φέρνοντας σε αδιέξοδο τους πολίτες, οι βρεφονηπιακοί και οι παιδικοί σταθμοί θα κατεβάσουν ρολά, ενώ οι γειτονιές της Αθήνας θα μετατραπούν και πάλι σε μικρές τοπικές χωματερές χαρίζοντας τους μία εικόνα που μόνο Χριστούγεννα δεν θα θυμίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ