Yπάλληλοι: Πουλήστε βίλες και κότερα να μας πληρώσετε - ΠΑΣΟΚ: Προβοκάτσια η ανακοίνωση - iefimerida.gr

Yπάλληλοι: Πουλήστε βίλες και κότερα να μας πληρώσετε - ΠΑΣΟΚ: Προβοκάτσια η ανακοίνωση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβοκάτσια χαρακτηρίζουν συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου την ανακοίνωση απλήρωτων εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ, στην οποία ζητούσαν από τα στελέχη του κόμματος να πουλήσουν τις βίλες και τα κότερα που έχουν για να τους πληρώσουν.

Στο ΠΑΣΟΚ έγινε έρευνα, σύμφωνα με πληροροφορίες, και βρέθηκε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν προέρχεται από εκείνους που εργάζονται στο κεντρικό κτίριο του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους. Μάλιστα, ορισμένοι απο τους εργαζόμενους της Ιπποκράτους ισχυρίζονται ότι η ανακοίνωση τους δυσαρέστησε γιατί επιβαρύνει την κατάσταση.

Οι υποψίες πέφτουν σε εκείνους που είχαν προσληφθεί επί προεδρίας του Γιώργου Παπανδρέου και εργάζονται απλήρωτοι στην περιφέρεια. Σημειώνεται ότι γύρω στο 2006, ο κ. Παπανδρέου ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έλαβε την απόφαση να προσληφθούν σε κάθε νομό σε όλη τη χώρα από ένας εργαζόμενος σε κάθε νομαρχιακή επιτροπή ή περιφερειακή οργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ