ΠΑΣΟΚ: Εκτός πραγματικότητας το αίτημα για αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Εκτός πραγματικότητας το αίτημα για αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

ΠΑΣΟΚ: Εκτός πραγματικότητας το αίτημα για αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεση του κόμματος στις αξιώσεις της εταιρείας ηλεκτρισμού εκφράζουν με κοινή τους δήλωση ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης και ο εισηγητής του ΚΤΕ ΥΠΕΚΑ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Στη δήλωση τονίζεται ότι οι αυξήσεις έως και 48% βρίσκονται εκτός πραγματικότητας, ενώ, σημειώνεται ότι πρέπει να υπάρξει αμφίπλευρη διεύρυνση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου που προβλέπει μειώσεις έως και 30% στα οικονομικά ασθενέστερα νοικοκυριά (άνεργοι, ΑΜΕ,πολυμελείς οικογένειες,χαμηλά εισοδήματα).

Αναλυτικά η δήλωση :

«Αιτήματα για αυξήσεις μέσα στο 2013 του ηλεκτρικού ρεύματος έως και 48% βρίσκονται εκτός πραγματικότητας. Ταυτόχρονα, απαιτείται να υπάρξει αμφίπλευρη διεύρυνση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ), που εφαρμόζεται από το 2011 και σύμφωνα με το οποίο προβλέπονται μειώσεις έως και 30% στα οικονομικά ασθενέστερα νοικοκυριά (άνεργοι, ΑΜΕΑ, πολυμελείς οικογένειες, χαμηλά εισοδήματα). Η διεύρυνση αυτή πρέπει να αφορά τόσο στα ίδια τα εισοδηματικά κριτήρια, όσο και στο ύψος των καταναλώσεων»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ