Λουκέτο στους Δήμους – Νέες κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ - iefimerida.gr

Λουκέτο στους Δήμους – Νέες κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Λουκέτο στους Δήμους – Νέες κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατεβασμένα θα είναι σήμερα τα ρολά σε όλες οι υπηρεσίες των Δήμων της χώρας, καθώς η ΠΟΕ - ΟΤΑ επιμένει στις κινητοποιήσεις της κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας και κατηγορεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που προσπαθεί να προχωρήσει στη διαγραφή εργαζομένων «με πράξεις που παραπέμπουν σε ενέργειες και εκβιασμούς μαφίας».

«Με πράξεις που παραπέμπουν σε ενέργειες και εκβιασμούς μαφίας, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (κατεδάφισης του Δημοσίου) προχώρησε στην διαγραφή των εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δ.Ε. Διοικητικού - Οικονομικού κ.λπ. σε όλο το Δημόσιο και τους Ο.Τ.Α. από την λίστα δεδομένων της απογραφής. Τους απολύει με ένα delete σήμερα τα ξημερώματα από όλους τους φορείς που εμπίπτουν στις διατάξεις, του κατάπτυστου και αντισυνταγματικού Νόμου τους», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11:30 στην Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία έως το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ