Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα έχουν μετακινηθεί 1.500 δημόσιοι υπάλληλοι - iefimerida.gr

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα έχουν μετακινηθεί 1.500 δημόσιοι υπάλληλοι

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα έχουν μετακινηθεί 1.500 δημόσιοι υπάλληλοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διαδικασία μετακινήσεων των υπαλλήλων που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στη Δημόσια Διοίκηση. Όπως αναφέρει η «Ημερησία» τα κριτήρια βάσει των οποίων θα μοριοδοτούνται οι υπάλληλοι θα είναι η συνάφεια της θέσης με τα καθήκοντα που είχε κατά το παρελθόν ο υπάλληλος, η προϋπηρεσία και η εμπειρία του, τα εκπαιδευτικά προσόντα, η εντοπιότητα και η οικογενειακή κατάσταση.

Ηδη πάντως 700 επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν δει την πόρτα εξόδου, αφού ήδη τέθηκαν σε αργία. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα υπάρξει και δεύτερο κύμα, προκειμένου να καλυφθούν άλλες 1.500 θέσεις διοικητικών καθηκόντων.

Παράλληλα το υπουργείο έχει ζητήσει από τους φορείς να αναφέρουν τα κενά που υπάρχουν, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ