Απίστευτη θηριωδία - Ποζάρουν γελώντας δίπλα στην αρκούδα που απαγχόνισαν [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτη θηριωδία - Ποζάρουν γελώντας δίπλα στην αρκούδα που απαγχόνισαν [εικόνα]

Απίστευτη θηριωδία - Ποζάρουν δίπλα στην αρκούδα που μόλις σκότωσαν [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει δύο άνδρες να ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα σε μια νεκρή αρκούδα που κρέμεται από μια αγχόνη.

Το pinakio.blogspot επικοινώνησε με την οργάνωση Αρκτούρος, η οποία σχολιάζει τη φωτογραφία ως εξής: «Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ενημερώνει ότι βρισκόμαστε εδώ και αρκετά χρόνια σε συνεργασία με τοπικές περιβαλλοντικές οργανώσεις στη γειτονική χώρα για την προστασία των άγριων ζώων και ήδη υπάρχει ένα σχέδιο δράσης που υλοποιείται. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι αποκρουστική και καταδικάζουμε απερίφραστα τη θλιβερή αυτή πρακτική. Δυστυχώς, η φωτογραφία αυτή ίσως είναι από εκτροφείο αρκούδων στην περιοχή Kormisosh της Βουλγαρίας όπου επιτρέπεται η θανάτωση ζώων. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ πιέζει σε συνεργασία με τοπικές ΜΚΟ για το κλείσιμο του συγκεκριμένου εκτροφείου»

Απίστευτη θηριωδία - Ποζάρουν γελώντας δίπλα στην αρκούδα που απαγχόνισαν [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ