Γιατί ο Χιου Τζάκμαν βούρκωσε στη διάρκεια ζωντανής εκπομπής - iefimerida.gr

Γιατί ο Χιου Τζάκμαν βούρκωσε στη διάρκεια ζωντανής εκπομπής

Γιατί ο Χιου Τζάκμαν βούρκωσε στη διάρκεια ζωντανής εκπομπής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άκρως συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη στην εκπομπή «60 minutes», έδωσε ο Χιου Τζάκμαν, όπου εκτός από τα επαγγελματικά του μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Μάλιστα, αναφερόμενος στη μητέρα του που τον εγκατέλειψε όταν ήταν μόλις 8 ετών, στην προσπάθειά της να καταπολεμήσει την κατάθλιψη, ο ηθοποιός βούρκωσε αποκαλύπτοντας: «Θυμάμαι το πρωί που έφυγε. Είναι περίεργο το γεγονός ότι η μνήμη μας συγκρατεί ορισμένα γεγονότα. Τη θυμάμαι να φορά μία πετσέτα γύρω από το κεφάλι της και να λέει αντίο, πρέπει να ήταν ο τρόπος που είπε το αντίο. Όταν γύρισα από το σχολείο δεν ήταν κανείς στο σπίτι. Την επόμενη ημέρα λάβαμε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία, η μητέρα μου ήταν εκεί».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Δεν είχα φανταστεί ότι θα έφευγε για πάντα, νόμιζα ότι ήθελε απλά να ξεφύγει για λίγο. Ο πατέρας μου συνήθιζε να προσεύχεται κάθε μέρα για να γυρίσει πίσω η μαμά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ