Μάνος: Δεν ελέγχομαι για πλουτισμό, δεν υπάρχει λίστα ΣΔΟΕ με 1.747 ονόματα - iefimerida.gr

Μάνος: Δεν ελέγχομαι για πλουτισμό, δεν υπάρχει λίστα ΣΔΟΕ με 1.747 ονόματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδει ο Στέφανος Μάνος ότι το όνομά του βρίσκεται σε λίστα του ΣΔΟΕ με άλλα πρόσωπα που ελέγχονται «για αιφνίδιο πλουτισμό» και επισημαίνει ότι όπως έχει υπεύθυνα πληροφορηθεί δεν υπάρχει λίστα με 1.747 ονόματα.

Ας σημειωθεί ότι η είδηση για τη λίστα με τα 1.747 ονόματα που ελέγχει το ΣΔΟΕ για «αιφνίδιο πλουτισμό» και περιλαμβάνει ιδιώτες, πολιτικούς, κατασκευαστές, ξενοδόχους, εφοπλιστές, επιχειρηματίες κλπ είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα «6 Ημέρες» προ δέκα περίπου ημερών.

Ο πρώην υπουργός σε επιστολή του προς το iefimerida.gr επισημαίνει :

«Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε οδήγησε την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωροδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου να διατάξει Προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον είναι βάσιμο το δημοσίευμα της εφημερίδας 6 Ημέρες σύμφωνα με το οποίο εδώ και 1,5 χρόνο έχει καταρτιστεί λίστα από το υπουργείο Οικονομικών με 1.747 ονόματα που επιδεικνύουν «αιφνίδιο και μεγάλο πλουτισμό» και η έρευνα δεν έχει αποδώσει. Η είδηση έτυχε ευρείας δημοσιότητας και σε όλα τα δημοσιεύματα διευκρινιζόταν ότι στα ονόματα περιλαμβάνεται και πρώην αρχηγός κόμματος».

Ο κ. Μάνος αναφέρει ότι ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος τον ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει τέτοια λίστα και ζητά να αποκατασταθεί η αλήθεια για το όνομά του και να ανασκευαστούν όσα έχουν γραφεί γι'αυτόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ