Η οργή των γονιών στη δίκη για τη δολοφονία των ανδρών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη - iefimerida.gr

Η οργή των γονιών στη δίκη για τη δολοφονία των ανδρών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη

Η οργή των γονιών στη δίκη για τη δολοφονία των ανδρών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα ξεκίνησε τη Δευτέρα η δίκη για τη διπλή δολοφονία των Αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Τo παρόν έδωσε και ο 20χρονος κατηγορούμενος που αποφυλακίστηκε σκανδαλωδώς πριν από μερικές ημέρες.

Για την ανθρωποκτονία σε βάρος των δύο νεαρών τον Μάρτιο του 2011 στου Ρέντη, έχουν παραπεμφθεί σε δίκη τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 20χρονος που αποφυλακίστηκε από λάθος πρόσφατα προκαλώντας σάλο. Στην υπόθεση, οι κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση είναι συνολικά 15.

Η διαδικασία αναλώθηκε τη Δευτέρα σε ενστάσεις και νομικά θέματα που τέθηκαν από συνηγόρους υπεράσπισης και θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

Το κλίμα πάντως ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, καθώς οι συγγενείς των δύο θυμάτων, κρατώντας τις φωτογραφίες τους στα χέρια φώναζαν ζητώντας να απονεμηθεί δικαιοσύνη και να καταδικαστούν οι κατηγορούμενοι. «Μακάρι να υπήρχε θανατική ποινή», έλεγαν, ενώ, για την υπηρεσία των δύο θυμάτων τόνιζαν ότι «τους έστειλε γυμνούς στο θάνατο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ