Σε δημοπρασία ο δίσκος που υπέγραψε στο δολοφόνο του ο Τζον Λένον - iefimerida.gr

Σε δημοπρασία ο δίσκος που υπέγραψε στο δολοφόνο του ο Τζον Λένον

Σε δημοπρασία ο δίσκος που υπέγραψε στο δολοφόνο του ο Τζον Λένον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι περισσότερο από 407.000 ευρώ αναμένεται να πιάσει ένα αντίγραφο του τελευταίου δίσκου του Τζον Λένον με τίτλο «Double Fantasy», το οποίο έχει βαρύνουσα σημασία, καθώς είναι αυτό που υπέγραψε το «σκαθάρι» για τον Μαρκ Τσάπμαν, χωρίς να έχει ιδέα ότι λίγη ώρα μετά εκείνος θα τον δολοφονούσε.

Η δημοπρασία του δίσκου – αυτογράφου, που έχει ακόμα τα δαχτυλικά αποτυπώματα του Τσάπμαν, γίνεται μέσω διαδικτύου από την εταιρία Moments In Time, για λογαριασμό του τωρινού ιδιοκτήτη του δίσκου, ο οποίος τον απέκτησε το 2003.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Δεκεμβρίου του 1980 ο Τσάπμαν πλησίασε τον Λένον ζητώντας του ένα αυτόγραφο πάνω στο καινούργιο του άλμπουμ, που έμελλε να είναι και το τελευταίο. Ο Λένον υπέγραψε, ο άντρας τον ευχαρίστησε, και λίγη ώρα μετά τον πυροβόλησε πισώπλατα πέντε φορές, έξω από το κτήριο Ντακότα της Νέας Υόρκης, όπου ζούσε ο τραγουδιστής μαζί με τη Γιόκο Όνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ