Ο Τζουντ Λο σε κρίση αυτοεκτίμησης: Δεν είμαι πια σύμβολο του σεξ - iefimerida.gr

Ο Τζουντ Λο σε κρίση αυτοεκτίμησης: Δεν είμαι πια σύμβολο του σεξ

Ο Τζουντ Λο σε κρίση αυτοεκτίμησης: Δεν είμαι πια σύμβολο του σεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ερωτική του ζωή που απασχόλησε ουκ ολίγες φορές τα σκανδαλοθηρικά έντυπα, τον τίτλο του συμβόλου του σεξ, αλλά και τη σχέση του με τα παιδιά του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τζουντ Λο.

Ο Βρετανός ηθοποιός, ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν είμαι πια ζεν πρεμιέ, ούτε φυσικά νιώθω σύμβολο του σεξ. Δεν έχω καμία σχέση με την ταμπέλα που με ακολουθούσε τόσα χρόνια πριν. Νιώθω πλέον πιο ώριμος και κατασταλαγμένος, ο χρόνος δεν με τρομάζει».

Όσον αφορά την ερωτική του ζωή, μάλλον αυτή έχει πάρει την κατιούσα, καθώς ο ηθοποιός δήλωσε σχετικά: «Ήταν μια ευχάριστη περίοδος, όμως μεγαλώνω και έχω συμβιβαστεί με αυτό».

Τέλος, αναφερόμενος στα τρία παιδιά που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Σάντι Φροστ, είπε: «Τα λατρεύω. Κρατάμε τα παιδιά εναλλάξ κάθε εβδομάδα με τη Σάντι, ώστε να διατηρούμε τις ισορροπίες και μεταξύ μας αλλά και με τα παιδιά μας. Δεν θα μπορούσα να είμαι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ