Σουηδική ομάδα απέλυσε όλους τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας - iefimerida.gr

Σουηδική ομάδα απέλυσε όλους τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διοίκηση της Sörskogens IF, ομάδα έβδομης κατηγορίας στη Σουηδία, προχώρησε στην απόφαση να αποδεσμεύσει όλους τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας μετά το παιχνίδι με την Stockholm Snipers.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σουηδικού Τύπου, οι παίκτες των Snipers, οι οποίοι έχουν ανοικτά δηλώσει την σεξουαλική ταυτότητά τους, έγιναν αποδέκτες ομοφοβικών σχολίων από τους συναδέλφους τους. «Ολοι έχετε τον ιό του AIDS», «θα μολύνετε και εμάς», ήταν μερικά από τα σχόλια των παικτών της Sörskogens. Ο προπονητής των Sniper, Κρίστοφερ Σμιτς, δήλωσε πως οι παίκτες του φοβόντουσαν από τα σχόλια των αντιπάλων τους και παρέμειναν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Ο πρόεδρος της Sörskogens, Κέτιλ Τορπ, δήλωσε για την απόφαση να διώξει όλους τους παίκτες της ομάδας του: «Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να διαλύσουμε την ομάδα. Τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει στο ποδόσφαιρο ή έξω από αυτό. Είμαστε ένας σύλλογος που αποτελείται κατά 90% από νεαρούς παίκτες και πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι αυτές δεν είναι οι αξίες μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σουηδία ποδοσφαιριστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ