Προκήρυξη 500 θέσεων μέσα στο Δεκέμβρη για τους υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα - iefimerida.gr

Προκήρυξη 500 θέσεων μέσα στο Δεκέμβρη για τους υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεντακόσιες θέσεις διοικητικού προσωπικού σε νοσοκομεία, ταμεία και υπηρεσίες αιχμής αναμένεται να προκηρυχθούν μέχρι τα Χριστούγεννα για τους υπαλλήλους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα» και «Το Έθνος», τα μοριοδοτούμενα κριτήρια για τη μετακίνηση του προσωπικού θα τα αξιολογήσει τριμελής επιτροπή.

Αυτά είναι: η προτίμηση του υποψηφίου, η εντοπιότητα, η συνάφεια της θέσης με τα προηγούμενα καθήκοντα του υποψηφίου, η προϋπηρεσία και η εμπειρία του, τα εκπαιδευτικά του προσόντα, η οικογενειακή κατάσταση, καθώς και άλλα κοινωνικά κριτήρια.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που υπέγραψε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, αυτή την εβδομάδα θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι υπάλληλοι των υπηρεσιών που δεν έχουν αποστείλει στοιχεία.

Μετά την τοποθέτηση των πρώτων 500 διαθέσιμων υπαλλήλων θα ακολουθήσει και δεύτερο κύμα μετακινήσεων μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου του 2013 με στόχο να προκηρυχθούν άλλες 1.500 θέσεις διοικητικών καθηκόντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ