«Μούλοι και Μογγόλοι οι μουσουλμάνοι της Θράκης», δηλώνει ο Ηλίας Παναγιώταρος - iefimerida.gr

«Μούλοι και Μογγόλοι οι μουσουλμάνοι της Θράκης», δηλώνει ο Ηλίας Παναγιώταρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθεία -και άκρως ρατσιστική- επίθεση κατά των μουσουλμάνων της Θράκης άσκησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του σε Ξάνθη και Κομοτηνή με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων των τοπικών οργανώσεων στις δυο πόλεις. «Κερασάκι» στην τούρτα οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί με τους οποίους «στόλισε» τους Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Μούλοι και Μογγόλοι είναι οι μουσουλμάνοι που υψώνουν σημαία της Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης». Αυτό δήλωσε ο Ηλίας Παναγιώταρος κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής ομιλίας του στην Ξάνθη. Εκεί που επίσης τόνισε με νόημα ότι «Εμείς πάντα κοιτάμε προς την την Αγιά Σοφιά και την Κωνσταντινούπολη».

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ο -έτερος βουλευτής της Χρυσής Αυγής- Γιάννης Λαγός δήλωνε «Η Χρυσή Αυγή δεν καταλαβαίνει από τίποτε. Είχαμε ξεκινήσει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες τώρα και αύριο θα είμαστε κάτι χειρότερο ακόμα γι' αυτούς, εφιάλτης που θα μας βλέπουν μπροστά τους» και στους δρόμους της Ξάνθης ξέσπασαν μικροσυμπλοκές ανάμεσα στους χρυσαυγίτες και τους αντιεξουσιαστές που έκαναν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στα πλαίσια της ίδιας ομιλίας στην Ξάνθη ο Ηλίας Παναγιώταρος χαρακτήρισε ως «μπουχέσα» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο που ζητάει να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Ένας χαρακτηρισμός στον οποίο ήρθαν να προστεθούν -μέσω ανακοίνωσης της Χρυσής Αυγής- αυτού του «αποτυχημένου πολιτικάντη» και του «αρχιπασοκάρχη». Στο απυρόβλητο δεν έμεινε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο η Χρυσή Αυγή (στα πλαίσια της ίδιας ανακοίνωσης) χαρακτηρίζει ως «βουτυρομπεμπέ» και τα στελέχη του ως «λιγούρια της εξουσίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ