Λοβέρδος: Η πολιτική μου διαφέρει σε όλα από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Η πολιτική μου διαφέρει σε όλα από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απέκλεισε την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση πρεπε να εξαντλήσει την θητεία της και θα την στηρίξει μέχρι το τέλος.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στην δημοσκόπηση που παρουσίασε το iefimerida.gr και στην οποία εμφανίζεται ότι οι πολίτες εκφράζουν θετική προδιάθεση (18,8%) απέναντι σε ένα ενδεχόμενο κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου και τόνισε ότι μέχρι το Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί το Ιδρυτικό συνέδριο του «ΡΙΚΚΣΥ».

«Η διαγραφή μου από το ΠΑΣΟΚ είναι η δική μου ρήξη με το πολιτικό κατεστημένο» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος υποστήριζε ότι θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αγωνίστηκαν για να βγει η χώρα από την κρίση.

«Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ένα πρόσωπο με πολύ μεγάλη συμβολή στην Ελλάδα. Θα καθόμουν στο ίδιο τραπέζι με την Άννα Διαμαντοπούλου , τον Γιάννη Ραγκούση , τον Ηλια Μόσιαλο και άλλα στελέχη» και τόνισε ότι η πολιτική του διαφέρει σε όλα από αυτήν της Νεας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ