Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστικοί μέχρι 19 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστικοί μέχρι 19 Ιανουαρίου

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστικοί μέχρι 19 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευσή τους, τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αποφάσισαν με ισχυρότατη πλειοψηφία την συνέχιση των κινητοποιήσεων τους, σε ηπιότερη όμως μορφή, μέχρι 19 Ιανουαρίου 2013.

Με ψήφους περίπου 250 υπέρ και 50 κατά, οι δικαστές αποφάσισαν να συνχιστούν οι κινητοποιήσεις τους για άλλες 10 μέρες, ενώ στις 19 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουν νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Στα πλαίσια των νέων κινητοποιήσεων, θα κατέρχονται από τις έδρες από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου (3 μ.μ.), ενώ μέχρι σήμερα κατέβηκαν από τις έδρες από τις 10 π.μ. έως 3 μ.μ.

Παράλληλα, στη συνέλευση αποφάσισαν να ανατρέψουν παλαιότερη απόφαση τους η οποία απαγόρευε τη δημοσίευση των δικαστικών αποφάσεων εκτός από τις επείγουσες και από εδώ και στο εξής θα δημοσιεύουν πλέον κανονικά όλες τις αποφάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ