Πρόεδρος ΔΕΗ: Θα υπάρξουν αναπροσαρμογές στα τιμολόγια του ρεύματος - iefimerida.gr

Πρόεδρος ΔΕΗ: Θα υπάρξουν αναπροσαρμογές στα τιμολόγια του ρεύματος

Πρόεδρος ΔΕΗ: Θα υπάρξουν αναπροσαρμογές στα τιμολόγια του ρεύματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη συνάντηση που είχε με την γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός απαντώντας σε ερώτηση για αν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ στις μεσαίες και υψηλές καταναλώσεις, απάντησε θετικά λέγοντας πως θα γίνουβν αναπροσαρμογές.

«Θα στείλουμε τα κόστη μας, θα υπάρξουν και προτάσεις, αλλά από εκεί και πέρα οι αποφάσεις είναι του υπουργείου. Από 1η Ιανουαρίου έχουμε και το κόστος των ρύπων που προστίθεται στα υπόλοιπα κόστη, θα δούμε τι μπορεί να γίνει στην κατεύθυνση που είπε και η κ. Παπαρήγα. Από εκεί και πέρα εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, με την έννοια ότι κάποιες αυξήσεις θα υπάρξουν.»

Ερωτηθείς για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων ο κ. Ζερβός είπε κατ' αρχήν ότι «από τις αρχές της εβδομάδας άρχισε η αποστολή λογαριασμών με την τρίτη δόση» και προσέθεσε: «περιμένουμε τις αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ