Αδίστακτοι ληστές απείλησαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο – Βροχή από σφαίρες - iefimerida.gr

Αδίστακτοι ληστές απείλησαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο – Βροχή από σφαίρες

Αδίστακτοι ληστές απείλησαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο – Βροχή από σφαίρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη αστυνομικών με αδίστακτους ληστές, οι οποίοι έχουν ρίξει βροχή από σφαίρες έχει ξεκινήσει από το πρωί στη Νέα Ερυθραία. Οι κακοποιοί βρήκαν στο δρόμο τους το δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον οποίο απείλησαν με τα όπλα και τον πέταξαν από το αυτοκίνητο του προκειμένου να διαφύγουν από τους αστυνομικούς.

Τέσσερις κουκουλοφόροι οπλισμένοι σαν αστακοί εισέβαλαν τα ξημερώματα σε σπίτι στη Νέα Ερυθραία, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Οι κακοποιοί μόλις κατάλαβαν πως άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο έσπευσαν να εξαφανιστούν και μάλιστα δεν δίστασαν να γαζώσουν τους αστυνομικούς με τα αυτόματα προκειμένου να διασφαλίσουν τη διαφυγή τους.

Μπήκαν στο αυτοκίνητο που είχαν για τη ληστεία και προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν και στη γωνία της Λεωφόρου Θησέως με την οδό Αντιγόνης υπό την απειλή των όπλων βγάζουν δια της βίας τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο από το όχημα του, το αρπάζουν, ξαναπυροβολούν εναντίον των αστυνομικών και προσπαθούν να φύγουν από τα περιπολικά που τους καταδιώκουν.

Ο δημοσιογράφος είχε ακούσει τους πυροβολισμούς και έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα και κατευθύνονται προς την εθνική οδό, ωστόσο ο οδηγός χάνει τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητo να ανατραπεί και οι ληστές αναγκάζονται να το εγκαταλείψουν και σπεύδουν να κρυφτούν στο ρέμα της περιοχής.

Ηδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το χώρο, ενώ καταυθάνουν και άνδρες των ΕΚΑΜ.

Φωτογραφία: zougla.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ