«Για πέντε λεπτά θεωρούσα το παιδί μου νεκρό», λέει έλληνας ηθοποιός - iefimerida.gr

«Για πέντε λεπτά θεωρούσα το παιδί μου νεκρό», λέει έλληνας ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο εφιαλτική στιγμή της ζωής του ως πατέρας θυμήθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στα πλαίσια πρόσφατης συνέντευξης του.

«Θέλω να πιστεύω ότι είμαι καλός πατέρας. Οι πιο δύσκολες στιγμές είναι όταν αρρωσταίνουν. Με τη μία κόρη μου κάποια στιγμή βιώσαμε ένα σοβαρό περιστατικό που δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Θεώρησα ότι το παιδί πέθανε. Αυτή ήταν η πιο δύσκολή στιγμή της ζωής μου. Είναι πολύ σοκαριστικό. Για πέντε λεπτά θεωρούσα ότι το παιδί μου είναι νεκρό- μέχρι να το ακούσω να έχει σφυγμό ξανά και να ανασάνει. Ήμουν σε μια κατάσταση τρέλας. Πήγα στο «Παίδων» με ένα σώβρακο και με τις σαγιονάρες, όπως ήμουν σπίτι. Ούτε ήξερα τι μου γίνεται, που ήμουν και τι έκανα».

Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, προσθέτοντας πως «Είναι το πιο άγριο πράγμα που έχω ζήσει. Ήταν άρρωστο, έπαθε έναν αρκετά ισχυρό σπασμό και δεν είχε παλμό. Τρελαθήκαμε με τη γυναίκα μου μέχρι να καταφέρουμε να νιώσουμε ότι υπάρχει σφυγμός. Είναι το πιο άσχημο που μας συνέβη. Οι όμορφες από την άλλη στιγμές με τα παιδιά είναι πολλές. Για εμένα είναι μαγική στιγμή όταν λ.χ. είμαι στο σπίτι και ο μικρός μου γιος μου κρύβεται και μου κάνει επίθεση ξαφνικά φωνάζοντας «Επίθεσηηη». Προσπαθεί να με πετάξει κάτω, να με γαργαλίσει, να παίξουμε, να παλέψουμε! Και με τα κορίτσια μου, είχα πολλές όμορφες στιγμές. Οι φωνούλες τους, η αίσθηση και η παρουσία των παιδιών στο σπίτι σου δίνει απίστευτη χαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ