Συννεφιά με πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά - iefimerida.gr

Συννεφιά με πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά

Συννεφιά με πτώση θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειμωνιάζει για τα καλά, αφού σήμερα Παρασκευή προβλέπεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με παγετό στα βόρεια της χώρας, τοπικές βροχές και καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Παράλληλα οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ, σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί

Στην Αττική γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με παροδικές νεφώσεις το πρωί στα βόρεια και ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά προβλέπονται και βελτίωση από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στη Χαλκιδική και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά το πρωί. Από το απόγευμα πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από2 έως 8 βαθμούς Κελσίου κ

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες και στα νότια καταιγίδες, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, αλλά σταδιακά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θ αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται, σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ