Δεν θα δοθούν στους βουλευτές αντίγραφα της δικογραφίας για τη «λίστα Λαγκάρντ» - iefimerida.gr

Δεν θα δοθούν στους βουλευτές αντίγραφα της δικογραφίας για τη «λίστα Λαγκάρντ»

Δεν θα δοθούν σε βουλευτές και κόμματα αντίγραφα της δικογραφίας για τη «λίστα Λ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσκεψη των προέδρων στη συνεδρίαση της Πέμπτης αποφάσισε κατά πλειοψηφία οι δικογραφίες για τις υποθέσεις Ρουμελιώτη και λίστα Λαγκάρντ να μην δοθούν αντίγραφα ούτε σε κόμματα αλλά ούτε και σε μεμονωμένους βουλευτές.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης λίγο αργότερα ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι κατά την άποψή του ΣΥΡΙΖΑ οι δικογραφίες πρέπει να δοθούν στα κόμματα ενώ όσον αφορά για το αν πρέπει να δοθούν αντίγραφα στους βουλευτές είναι κάτι που θα συζητήσουμε στο κόμμα και πρόσθεσε ότι ίσως υπάρχουν λεπτές πλευρές και στοιχεία που δεν θα πρέπει να δημοσιοποιούνται .

Στη διάσκεψη των προέδρων διαφορετική στάση κράτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος ζήτησε να δοθούν οι δικογραφίες στα κόμματα αλλά και η λίστα Λαγκάρντ και τόνισε ότι τα κόμματα θα πρέπει να απολογηθούν για όσα στελέχη τους περιλαμβάνονται στη λίστα.

Πάντως την επόμενη βδομάδα η επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας θα αποφασίσει για το αν θα μετατραπεί σε εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει το θέμα της λίστας Λαγκάρντ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ