«Ο Μέσι έχει ισοφαρίσει ήδη το ρεκόρ γκολ του Μίλερ» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ο Μέσι έχει ισοφαρίσει ήδη το ρεκόρ γκολ του Μίλερ» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα για το Champions League έθεσε σε αμφιβολία τη δυνατότητα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού αν θα προλάβει να ξεπεράσει το ρεκόρ γκολ του Γκερντ Μίλερ (85) μέσα σε μία χρονιά.

Η κατάσταση του άσου των «μπλαουγκράνα» δεν είναι τελικά τόσο σοβαρή όσο έδειχνε αρχικώς ο τραυματισμός και όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί, ο Μέσι έχει έναν μώλωπα στο αριστερό γόνατό του. Ανάλογα με την αποθεραπεία του 25χρονου σούπερ σταρ, ο οποίος έχει πετύχει έως τώρα 84 γκολ μέσα στο 2012 με την Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή, θα κριθεί η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος απέναντι στην Μπέτις.

Αν και όλα δείχνουν πως ο Μέσι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε κάποια από τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα έως το τέλος του 2012 και θα έχει την ευκαιρία να σπάσει το ρεκόρ του Μίλερ, η ισπανική εφημερίδα «Marca» στην ηλεκτρονική μορφή της ανέβασε ένα βίντεο από αγώνα της Δυτικής Γερμανίας με την Σοβιετική Ενωση το 1972, όπου αμφισβητεί το γεγονός πως ο Μίλερ είχε πετύχει 85 γκολ εκείνη τη χρονιά. Σύμφωνα με το βίντεο της «Marca», ένα από τα τέσσερα γκολ του παλαίμαχου Γερμανού επιθετικού σε εκείνο το παιχνίδι έπρεπε να είχε χρεωθεί ως αυτογκόλ στον τερματοφύλακα, που ακούμπησε τελευταίος την μπάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ