«Κάνω πριβέ ''σόου'' στον άντρα μου», δηλώνει σουπερμόντελ [βίντεο] - iefimerida.gr

«Κάνω πριβέ ''σόου'' στον άντρα μου», δηλώνει σουπερμόντελ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μυστικό για ένα ευτυχισμένο γάμο αποκάλυψε η Μιράντα Κερ, σύζυγος του Ορλάντο Μπλουμ, στα πλαίσια της εμφάνισής της στην βραδινή εκπομπή The Late Late Show.

«Η γιαγιά μου μου έλεγε ότι ''οι άνδρες είναι οπτικοί τύποι κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς''. Την θυμάμαι να μου λέει ότι 'Κάθε μέρα να φροντίζεις να βάζεις λίγο make up και να φοράς ωραία εσώρουχα. Έτσι θα κρατήσεις τον άντρα σου».

Αυτό δήλωσε η 29χρονη Αυστραλέζα σουπερμόντελ στον παρουσιαστή Γκρέγκ Φέργκιουσον. Προσθέτοντας πως δεν έχει πρόβλημα να εμφανίζεται με εσώρουχα στην πασαρέλα, αλλά αισθάνεται λίγο περίεργα όταν είναι από κάτω ο Ορλάντο (σ.σ. Μπλούμ, ο εδώ και δυο χρόνια συζυγός της).

Αν και το πιο πικάντικο σημείο της συνέντευξης είναι όταν η Μιράντα παραδέχθηκε ότι κάνει συχνά prive show στο σπίτι της, για τα μάτια του συζύγου της και μόνο. Κάτι που έκανε τον παρουσιαστή να αναφωνήσει «Είσαι η πιο φοβερή σύζυγος στην Αμερική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ορλάντο Μπλουμ Μιράντα Κερ The Late Late Show
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ