Πανταζής:«Έφυγαν δυο από το τραπέζι, λήστεψαν ένα σπίτι και έφεραν τα λεφτά να πληρώσουν» - iefimerida.gr

Πανταζής:«Έφυγαν δυο από το τραπέζι, λήστεψαν ένα σπίτι και έφεραν τα λεφτά να πληρώσουν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως απολαυστικός ήταν ο Λευτέρης Πανταζής στα πλαίσια της συνέντευξης που έδωσε στο Βράδυ. Εκεί που μίλησε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει ζήσει.

«Όταν έρχεται από κάτω μια παρέα και κάνει "ζημιά", δεν τους ρωτάς τι δουλειές κάνουν. Θυμάμαι μια ιστορία με μια παρέα που μου έχει κάνει ζημιά 5.000.000 δραχμές. Μια εβδομάδα μετά είδα τις φάτσες τους στα ΝΕΑ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα δυο από αυτούς έφυγαν από το μαγαζί, πήγαν λήστεψαν ένα σπίτι και έφεραν πίσω τα λεφτά για να πληρώσουν τον λογαριασμό». Αυτό δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο Λευτέρης Πανταζής στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Αν και το πιο «πικάντικο» σημείο της συνέντευξης ήταν αυτό που αφορά τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει ζήσει «Ερχόντουσαν, άντρες και γυναίκες, γονάτιζαν μπροστά μου και μου κρέμαγαν τα χρυσαφικά τους πάνω μου. Ή μου έλεγαν ότι τρώνε σπίτι μαζί με την φωτογραφία μου. Μάλιστα θυμάμαι μια φορά που με πήραν τηλέφωνο από νοσοκομείο για να με παρακαλέσουν να περάσω και να πείσω μια θαυμάστρια να μην κόψει τις φλέβες της. Οπότε πήγα, της εξήγησα πως είμαι παντρεμένος και είχα παιδί και έτσι της έφυγε η καψούρα».

Κάτι που δεν συνέβη με την εντυπωσιακή ξανθιά που εμφανίστηκε μια νύχτα στο καμαρίνι του «Μπαίνει μέσα μια πανέμορφη ξανθιά η οποία φορούσε λευκή καμπαρντίνα. Κοιτάζει την κυρία που είχα να μου σιδερώνει, της ζήτησε να βγει έξω και μετά άνοιξε την καμπαρντίνα. Από μέσα φορούσε μόνο ζαρτιέρες. Στην αρχή σοκαρίστηκα. Αλλά μετά λέω ''Θεέ μου, ας το ζήσω και αυτό'».

Κατά τα άλλα ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τα κλάματα που τον έπιασαν όταν είδε 1.000 άτομα να χειροκροτούν την κόρη του που παίζει σε μιούζικαλ στο Μαϊάμι και αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο «Ονειρευόμουν να μάθω μια ξένη γλώσσα, να τελειώσω το βραδινό γυμνάσιο και αφού τραγουδούσα κιόλας να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Αλλά ήταν άλλες εποχές τότε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ