Σοκαριστικές εικόνες: Πύθωνας κάνει κυριολεκτικά μια χαψιά ένα λιοντάρι - iefimerida.gr

Σοκαριστικές εικόνες: Πύθωνας κάνει κυριολεκτικά μια χαψιά ένα λιοντάρι

Η σοκαριστική στιγμή που ένας πύθωνας κάνει κυριολεκτικά μια χαψιά ένα λιοντάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συγκλονιστική στιγμή που ένας πύθωνας τεντώνει τα σαγόνια του προκειμένου να καταπιεί το λιοντάρι που μόλις έχει σκοτώσει απαθανάτισε ο διευθυντής ενός πάρκου της Νοτίου Αφρικής.

Σύμφωνα με τη Daily Mail αυτή θεωρείται ότι είναι η πρώτη φορά που φωτογραφική κάμερα «συλλαμβάνει» κάτι τέτοιο, δηλαδή έναν πύθωνα να τρώει ένα τόσο μεγάλο θήραμα.

Πολλές φορές έχει απαθανατιστεί πύθωνας να σκοτώνει και να τρώει το θήραμά του, αλλά πάντοτε αυτό ήταν κάτι πολύ μικρότερο από ένα λιοντάρι, όπως λαγοί, κουνέλια, αντιλόπες, σκίουροι, πουλιά και ποντίκια.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται το πόσο χρειάζεται να ανοίξει το στόμα του ο πύθωνας για να καταπιεί το τεράστιο θηλαστικό. Το συγκεκριμένο φίδι μπορεί να μεγαλώσει κατά 16 φορές τον όγκο του προκειμένου να φάει τα μεγάλα θηράματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ