Έτοιμο το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά-Ανίκανος να το λειτουργήσει ο Δήμος - iefimerida.gr

Έτοιμο το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά-Ανίκανος να το λειτουργήσει ο Δήμος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εργασίες αναστύλωσής του ολοκληρώθηκαν, τα εγκαίνιά του έγιναν, αλλά ο Δήμος Πειραιά αδυνατεί να παραλάβει το έργο, επειδή η δεινή οικονομική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να το λειτουργήσει.

Την εμπρόθεσμη κατασκευή του κτιρίου στις 31 Ιουλίου 2012 ακολούθησε η βεβαίωση περαίωσης στις 9 Αυγούστου, με την προσωρινή παραλαβή του να πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2013.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του Υπουργού Πολιτισμού, «σε προφορικές συζητήσεις που έκανε η διεύθυνση Αναστήλωσης Νεώτερων και Σύγχρονων Μνημείων της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού με τη δημοτική αρχή, της γνωστοποιήθηκε από τον δήμο Πειραιά ότι αδυνατεί να παραλάβει το έργο λόγω οικονομικής αδυναμίας να λειτουργήσει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά».

Το υπουργείο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δήμο, προκειμένου να λυθεί το θέμα παραλαβής και λειτουργίας του Θεάτρου εντός του χρόνου που ορίζεται από τον νόμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ