Ο Κώστας Λαλιώτης σε συνάντηση εφοπλιστών για την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ο Κώστας Λαλιώτης σε συνάντηση εφοπλιστών για την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξάφνιασε η παρουσία του Κώστα Λαλιώτη στη συνάντηση-πρωτοβουλία του εφοπλιστή Γιώργου Δαλακούρα στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, για το μέλλον της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Κώστας Λαλιώτης ήταν το πρόσωπο - έκπληξη που έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τους εφοπλιστές Βενιάμη και Στεφάνου, τον νομικό Γιώργο Μπαϊρακτάρη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο αλλά και τον πρόεδρο των Supporters Μάκη Κασνακίδη.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, άκουγε με μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις των συνδαιτυμόνων του για τους υποψήφιους επενδυτές, Βιντιάδη και Χάρις αλλά και για το γήπεδο της ΑΕΚ, χωρίς όμως να δείχνει μεγάλη διάθεση για τοποθετήσεις.

Εκεί πάντως που ο Κώστας Λαλιώτης εξέφρασε την άποψή του, ήταν όταν η κουβέντα στράφηκε στον Γιώργο Κατίδη και το πρόσφατο επεισόδιο με τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Πήδουλα. «Είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι δημιουργούσε προβλήματα και όταν ήταν στον Άρη», φαίνεται να είπε για τον νεαρό ποδοσφαιριστή ο κ. Λαλιώτης.

Όσον αφορά στους «μεγάλους» απόντες της χθεσινοβραδινής συνάντησης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν παρέστη καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος το Σαββατοκύριακο αποφάσισε να μην πάει για να μην συνδεθεί το όνομά του και πάλι με σενάρια αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όσο για τους υποψήφιους επενδυτές, αυτοί σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι από τη Δευτέρα στο Λονδίνο για τις καθοριστικές επαφές με τον Κιθ Χάρις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ