Tέρμα η Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα – από φέτος στην Αποστόλου Παύλου - iefimerida.gr

Tέρμα η Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα – από φέτος στην Αποστόλου Παύλου

Tέρμα η Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα – από φέτος στην Αποστόλου Παύλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην ερχόμενη Τρίτη ανάβουν τα Χριστουγεννιάτικα φώτα στην Αθήνα καθώς αρχίζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις , παρά την κρίση, χάρη στην καθοριστική βοήθεια της Wind.

Στην συνέντευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης τόνισε ότι όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους. Πολύτιμος σύμμαχος για να γίνουν οι εκδηλώσεις σε μια χρονιά που όλη η χώρα αλλά κυρίως η πρωτεύουσα μαστίζεται από την κρίση και την μελαγχολία, είναι η εταιρεία WIND.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, το κόστος των φετινών εκδηλώσεων θα αντιστοιχεί στο 10% του κόστους των προηγούμενων χωρών και θα απλωθούν σε 26 γειτονιές και 13 κέντρα πολιτισμού. Θα συμμετάσχουν 550 καλλιτέχνες και 150 παιδαγωγοί, ενώ θα αναδειχθεί η δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της πόλης. Στην πλατεία Συντάγματος θα παρουσιάσουν έργα τους 16 σπουδαστές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, ενώ η Wind θα εγκαταστήσει στην πρώτη πλατεία της χώρας ειδική κατασκευσή για τα social media.

Μια σημαντική αλλαγή αφορά στο γεγονός ότι η αλλαγή του χρόνου φέτος δεν θα γίνει στο Σύνταγμα αλλά στον πεζόδρομο του Αποστόλου Παύλου, στη σκιά της Ακρόπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ