Πήγαν να μπουν με όπλα στη Βουλή δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Πήγαν να μπουν με όπλα στη Βουλή δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λίγο η ελληνική Βουλή θα θυμίζει σαλούν... Βουλευτές θα ξεπεζεύουν στον περίβολο και ακολουθούμενοι από τους «δικούς τους» θα εισέρχονται αφού πρώτα αφαιρέσουν από πάνω τους τη βαρειά ζώνη που φέρει τη θήκη με το όπλο. Κοφτερές ματιές, μπέρμπον και σκονισμένες μπότες πάνω στα μουχλιασμένα έδρανα...

Καθότι, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ανιχνεύσεως μετάλλων που εγκαταστάθηκαν στη Βουλή «συνέλαβαν» τα πρώτα «σιδερικά» βουλευτών, της Χρυσής Αυγής όπως αναμενόταν, αλλά και δύο συνοδών αστυνομικών με πολιτικά.

Αφού τους ζητήθηκε ευγενικά να αφήσουν τα όπλα στην είσοδο, οι αστυνομικοί τα φύλαξαν σε ένα συρτάρι γραφείου για να τα παραδώσουν και πάλι στους κατόχους τους κατά την αποχώρησή τους.

Η πρόταση για την αυστηρότερη τήρηση του κανονισμού ασφαλείας της Βουλής ώστε κανείς να μην μπορεί να εισέρχεται στο Κοινοβούλιο οπλισμένος, ελήφθη, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Σώματος, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, πριν από λίγες ημέρες και πέρασε ομόφωνα από τη Διάσκεψη Προέδρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή βουλευτές Χρυσή Αυγή οπλοφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ