Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές αλλά και χιόνια στα ορεινά - iefimerida.gr

Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές αλλά και χιόνια στα ορεινά

Νέα μεταβολή του καιρού - Συννεφιά με βροχές αλλά και χιόνια στα ορεινά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συννεφιά, βροχές και χιονοπτώσεις τα ορεινά για σήμερα Τετάρτη, αφού προβλέπεται μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά. Παράλληλα οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί μέχρι 8 μποφόρ, αλλά η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής από το μεσημέρι, αλλά με βελτίωση από το βράδυ , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα όμως θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα, αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί από αργά το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες το απόγευμα στα παραθαλάσσια και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα κυμανθεί 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερα.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία νοτιότερα, κατά τόπους ισχυρές, ενώ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου. Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση από το απόγευμα, αλλά οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί φτάνοντας μέχρι και 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά, κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά από αργά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά από τα δυτικά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ