Γελάνε μαζί τους-Η Μέγκαν Φοξ στο εξώφυλλο του κωμικού τεύχους του Vanity Fair [εικόνες] - iefimerida.gr

Γελάνε μαζί τους-Η Μέγκαν Φοξ στο εξώφυλλο του κωμικού τεύχους του Vanity Fair [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τιμή να είναι μόλις ο τρίτος (μετά τους Μπόνο και Τομ Φόρντ) καλεσμένος διευθυντής σύνταξης του Vanity Fair στην εκατόχρονη ιστορία του είχε ο σκηνοθέτης Τζούντ Άπατοου, ηθικός αυτουργός για την άνθηση της καφρο-κωμωδίας τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που τον κάλεσαν να κάνει είναι να ετοιμάσει ένα τεύχος αφιερωμένο στην κωμωδία. Αυτό που παρέδωσε είναι ένα -οπτικά εντυπωσιακό- τεύχος που είναι υπερβολικά γεμάτο από τα δικά του «κολλήματα».

Γελάνε μαζί τους-Η Μέγκαν Φοξ στο εξώφυλλο του κωμικού τεύχους του Vanity Fair [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ήδη έχουν ακουστεί αντιδράσεις για ένα συγκεκριμένο (από τα τρία συνολικά) εξώφυλλα που περιλαμβάνει όχι μόνο την γυναίκα του Λέσλι Μαν (γνωστή από την κωμωδία This is 40), αλλά και την Μέγκαν Φοξ. Αν και το τελευταίο πράγμα που μπορείς να αποκαλέσεις την τελευταία είναι αστεία.

Γελάνε μαζί τους-Η Μέγκαν Φοξ στο εξώφυλλο του κωμικού τεύχους του Vanity Fair [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Κατά τα άλλη η επιλογή προσώπων έχει συνολικά την λογική του συνδυασμού φτασμένων κινηματογραφικών κωμικών σταρ ( Τζιμ Κάρει, Γουίλ Φάρελ, Μπεν Στίλερ) με προσώπων που γνωρίζουμε και αγαπάμε από τηλεοπτικές σειρές (Μελίσα Μακάρθι του Mike and Molly, Μάγια Ρούντολφ του Up All night, Έιμι Πελέρ του Parks and Recreations).

Γελάνε μαζί τους-Η Μέγκαν Φοξ στο εξώφυλλο του κωμικού τεύχους του Vanity Fair [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ