Άδοξο τέλος για την πρώτη εφημερίδα αποκλειστικά για iPad - iefimerida.gr

Άδοξο τέλος για την πρώτη εφημερίδα αποκλειστικά για iPad

Άδοξο τέλος για την πρώτη εφημερίδα αποκλειστικά για iPad
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Φεβρουάριο του 2011 ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της η πρώτη εφημερίδα που απευθυνόταν αποκλειστικά στους χρήστες του ipad και η οποία θεωρείτο ότι άνοιγε το δρόμο για το μέλλον των έντυπων ΜΜΕ που αργοπεθαίνουν. Ούτε δύο χρόνια μετά ωστόσο, η «The Daily» βάζει λουκέτο.

Την ανακοίνωση για την παύση της λειτουργίας της εφημερίδας, η οποία ανήκει στον όμιλο News Corp, έκανε ο ίδιος ο Ρούπερτ Μέρντοκ, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει σίγουρος πως το εγχείρημά του θα σημείωνε τεράστια επιτυχία.

Η «The Daily» είχε συνδρομή λιγότερο από 1 δολάριο την εβδομάδα, και 39,99 δολάρια για ένα χρόνο, ωστόσο δεν κατάφερε να προσελκύσει έναν ικανοποιητικό αριθμό αναγνωστών ώστε να είναι επικερδής.

Έτσι, το τελευταίο της φύλο θα κυκλοφορήσει μέσω του App Store και του iTunes στις 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μέρντοκ.

Μιντιακοί αναλυτές πάντως είχαν προβλέψει το άδοξο τέλος της, καθώς όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά δεν προσέφερε τίποτα που οι αναγνώστες δεν μπορούσαν να βρουν σε κάποια δωρεάν ηλεκτρονική έκδοση εφημερίδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ