Κρίτων Αρσένης: H πρόταση Λοβέρδου θα φέρει τυχοδιώκτες στη χώρα - iefimerida.gr

Κρίτων Αρσένης: H πρόταση Λοβέρδου θα φέρει τυχοδιώκτες στη χώρα

Κρίτων Αρσένης: η πρόταση Λοβέρδου θα φέρει τυχοδιώκτες στη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόχειρη πολιτική τοποθέτηση χαρακτηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης την άποψη του Ανδρέα Λοβέρδου περί κατάργησης των αδειοδοτήσεων προκειμένου να προσελκύσουμε επενδύσεις.

Με αναρτησή του στο facebook ο Κρίτων Αρσένης αντιτείνει ότι η λύση στην κρίση δεν είναι οι ανεξέλεγκτες επενδύσεις που θα φέρουν τυχοδιώκτες στη χώρα μας, αλλά το να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της προχειρότητας.

Η πλήρης ανάρτηση του ευρωβουλευτή έχει ως εξής:

«Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε στη χθεσινή του συνέντευξη ότι προτείνει την πλήρη κατάργηση του καθεστώτος αδειοδοτήσεων προκειμένου να έρθουν επενδύσεις. Εξειδίκευσε στη συνέχεια ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε μόνο ό,τι έχει να κάνει με δημόσια τάξη και δημόσια υγεία, π.χ. χημικά και εκρηκτικά.

Θεωρώ αντίστοιχες πολιτικές τοποθετήσεις πρόχειρες.

Η κατάργηση αδειοδότησης επενδύσεων δε θα φέρει ανάπτ υξη. Μόνο τυχοδιώκτες επενδύουν σε χώρες χωρίς κανόνες. Αλλιώς η Αφρική θα ήταν πλούσια.

Η κατάργηση της αδειοδότησης επενδύσεων είναι παράνομη καθώς παραβιάζει το ευρωπαϊκό δίκαιο. Μας πηγαίνει ένα ακόμη βήμα μακρύτερα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η λύση στην κρίση και την ανεργία είναι να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της προχειρότητας και της παραβίασης των κοινών μας κανόνων, που μας οδήγησαν στην κρίση.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ