Το χωριό του Άγιου Βασίλη στήθηκε στην Παιανία - iefimerida.gr

Το χωριό του Άγιου Βασίλη στήθηκε στην Παιανία

Άγιος Βασίλης έρχεται από την Παιανία - Στήθηκε το χωριό του στο εκθεσιακό κέντρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC στην Παιανία, φιλοξενεί και φέτος από 1η Δεκεμβρίου μέχρι 3 Ιανουαρίου το «Βασίλειο του Αϊ Βασίλη». Παιχνίδια, θεατρικά και συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Stan, ο Μύρωνας Στρατής, η Ήβη Αδάμου και οι ΝΕΒΜΑ είναι μόλις λίγες από τις εκδηλώσεις που θα απολαύσουν οι επισκέπτες.

Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων, χωράει σε μία έκταση 12.000 τετραγωνικών μέτρων γεμάτη παιχνίδια και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, ενω το μαγευτικό «Santa Claus Kingdom» αποτελείται απο τέσσερις «χώρες»

Η «χώρα των Πάγων» ιδανική για τους λάτρεις του πατινάζ περιλαμβάνει το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ελλάδας και το εργαστήριο του Αϊ Βασίλη και στο τεράστιο χριστουγεννιάτικο ιγκλού.

Η «χώρα της φαντασίας», με το μεγάλο καρουζέλ και το λούνα παρκ

Η «χώρα της ευτυχίας», είναι γεμάτη με τεράστια φουσκωτά παιχνίδια.

Η «χώρα της περιπέτειας», περιλαμβάνει και το μοναδικό Μυθολογικό Πάρκο με τα τρισδιάστατα γλυπτά ηρώων της Ελληνικής μυθολογίας, καθώς και τη σκηνή για τις συναυλίες των καλλιτεχνών, αλλά και διαμορφωμένο εστιατόριο που προσφέρει διάφορες λιχουδιές.

Την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο Μικρός Τυμπανιστής» της Αγγελικής Πέτρη και να ακούσουν τον Stan.

Στις 22 Δεκεμβρίου σειρά έχουν «Η Μικρή Μπότα του Αϊ Βασίλη», της Δήμητρας Πυργελή και ο Μύρωνας Στρατής,

Στις 23 του μηνός η περιπέτεια «Η Υπέροχη αγκαλιά της μαμάς μου» της Στέλλας Σερέφογλου και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Την παραμονή των Χριστουγέννων ζωντανεύει «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων», με τις παραμυθένιες μελωδίες, ενώ στις 31 Δεκεμβρίου σειρά έχουν «Το Ατύχημα του Αϊ Βασίλη», της Αναστασίας Ευσταθίου και ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται έως τις 21 Δεκεμβρίου μόνο τα Σαββατοκύριακα, ενώ από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου καθημερινά. Οι θεατρικές παραστάσεις θα δίνονται στις 12 το μεσημέρι και οι συναυλίες στις 7 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ