Εκτός ελέγχου τηλεοπτικός σταρ απειλεί με τσεκούρι ένα μάτσο καλόγριες - iefimerida.gr

Εκτός ελέγχου τηλεοπτικός σταρ απειλεί με τσεκούρι ένα μάτσο καλόγριες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Λάρι Χάγκμαν, γνωστού ως J.R. από το Ντάλας, έρχεται η αυτοβιογραφία της συμπρωταγωνίστριας του από το I dream of Jennie, Μπάρμπαρα Έντεν, για να φωτίσει τις πιο ακραίες πτυχές της προσωπικότητας του.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Τεξανός ηθοποιός να δήλωνε εθισμένος στα χορτοφαγικά μιλκσέικς , αλλά για πολλές δεκαετίες η καθημερινή του «δίαιτα» περιελάμβανε πολλά μπουκάλια ουίσκι και γραμμάρια κόκα.

Σε μια τέτοια ημιάγρια κατάσταση ήταν, σύμφωνα με την Έντεν, το πρωινό που κάποιος προσκάλεσε τις καλόγριες που βρίσκονταν στο διπλανό πλατό (για τα γυρίσματα του Flying Nun της Σάλι Φίλντ) να πουν ένα γεια.

«Ο Λάρι τους έριξε μια ματιά, άρπαξε ένα τσεκούρι που βρήκε πρόχειρο και άρχισε να το κραδαίνει πάνω από το κεφάλι του. Θα μπορούσα εύκολα να είχε σκοτώσει κάποια από αυτές, οι οποίες και κατατρόμαξαν. Παράλληλα άρχισε να τις βρίζει χυδαία -με ότι χειρότερη βρισιά έχω ποτέ ακούσει στην ζωή μου- και να κόβει τα καλώδια. Κάποιος του πήρε το τσεκούρι και οδήγησε τις καλόγριες εκτός πλατό. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που είχαμε ποτέ επισκέπτες στα γυρίσματα».

Εκτός ελέγχου τηλεοπτικός σταρ απειλεί με τσεκούρι ένα μάτσο καλόγριες | iefimerida.gr 0

Εξίσου προσβλητικός ήταν ο Λάρι, ο οποίος δεν μπορούσε να χωνέψει ότι σταρ του σόου ήταν το -ελαφρώς ντυμένο τζίνι- και όχι ο ίδιος, όταν ήρθε καλεσμένος ο Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ. Απέναντι στον οποίο φέρθηκε τόσο ρατσιστικά που εκείνος άρχισε να φωνάζει «Θα τον σκοτώσω».

Ενώ η Μπάρμπαρα θυμάται άπειρες περιπτώσεις που ο Χάγκμαν ήταν εριστικός ή -όταν κάτι δεν πήγαινε όπως ήθελε- απλά ξερνούσε πάνω στα έπιπλα. Μάλιστα από ένα σημείο και μετά το συνεργείο τον μισούσε τόσο που του έβαζε αλάτι αντί για ζάχαρη στο καφέ και λοιπές φάρσες.

Εκτός ελέγχου τηλεοπτικός σταρ απειλεί με τσεκούρι ένα μάτσο καλόγριες | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ