Πέδρο Πάσος Κοέλιο:«Δεν θέλουμε μεταχείριση και λύση ίδια με της Ελλάδας» - iefimerida.gr

Πέδρο Πάσος Κοέλιο:«Δεν θέλουμε μεταχείριση και λύση ίδια με της Ελλάδας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ελλάδα πέρασε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της πεντάμηνης περιόδου διαπραγμάτευσης έως ότου δοθεί το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης. Δεν εύχομαι στους Πορτογάλους μια διαπραγμάτευση τέτοιου τύπου».

Σε αυτή τη δήλωση προέβη ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Πέδρο Πάσος Κοέλιο την Τρίτη κατά την επίσκεψή του στο Πράσινο Ακρωτήρι, προσθέτοντας ότι «δεν θέλουμε μια μεταχείριση και λύση ίδια με της Ελλάδας. Δεν ζητάμε ίδιου τύπου συμφωνία».

Ο Κοέλιο επέμεινε ότι η περίπτωση της Πορτογαλίας διαφέρει από εκείνη της Ελλάδας, καθώς δεν χρήζει μεγάλης κλίμακας μείωση χρέους, εφόσον η επιστροφή της χώρας στις αγορές γίνεται σταδιακά και με ορθό τρόπο.

Τις θέσεις του Πορτογάλου πρωθυπουργού επιβεβαίωσε και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που χθες δήλωσε στο Eurogroup ότι θα ήταν καταστροφικό να δοθούν στην Πορτογαλία και την Ιρλανδία οι ίδιοι όροι με την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα πορτογαλία Πέδρο Πάσος Κοέλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ