Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - iefimerida.gr

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόφαση για κλιμακοποίηση των κινητοποιήσεων τις επόμενες μέρες πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενη για το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα προχωρήσουν στην κατάληψη δημαρχείων και δημοτικών κτηρίων την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Για την ίδια μέρα, έχουν προγραμματιστεί τρίωρες πανελλαδικές στάσεις εργασίας, από τις 12:00 έως τις 15:00 για την πρωινή βάρδια και από τις 15:00 έως τις 18:00 για την απογευματινή βάρδια.

«Μόνο ο ενιαίος αγώνας, τη δύσκολη αυτή στιγμή θα βγάλει το θεσμό από το αδιέξοδο και το τέλμα που έχει περιέλθει. Έχουμε χρέος αιρετοί και εργαζόμενοι να διασώσουμε το μόνο θεσμό που παράγει κοινωνική πολιτική σε αυτόν τον τόπο. Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση πως με την πρώτη απόλυση-διαθεσιμότητα συναδέλφου θα βρεθούμε όλοι στο δρόμο του αγώνα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Τέλος, για τις 12 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη πανελλαδική κινητοποίηση και συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ