Στασινόπουλος: Δεν παραιτούμαι, ήταν χρέος μου να καταθέσω για τη Μαργαρίτα - iefimerida.gr

Στασινόπουλος: Δεν παραιτούμαι, ήταν χρέος μου να καταθέσω για τη Μαργαρίτα

Στασινόπουλος: Δεν παραιτούμαι -Ηταν χρέος μου να καταθέσω για τη Μαργαρίτα Παπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος μετά το σάλο που προσκάλεσε η κατάθεσή του στον εισαγγελέα για τη λίστα Λαγκάρντ και την εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου σε αυτήν, απάντησε σήμερα στο αίτημα του ΠΑΣΟΚ για άμεση αντικατάστασή του.

Στη σχετική, ανακοίνωσή του, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη των ενεργειών του, εμμέσως δηλώνει ότι δεν παραιτείται από τη θέση του και σημειώνει ότι το υλικό τοοποίο παρέδωσε στη Δικαιοσύνη ήταν αυτούσιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Στασινόπουλου έχει ως εξής:

«Με συναίσθηση της ευθύνης μου και του καθήκοντός μου ως Προϊσταμένου του ΣΔΟΕ ενήργησα καταθέτοντας στον κ. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για τη «λίστα Λαγκάρντ».

Είναι έργο της Δικαιοσύνης η διερεύνηση της σχετικής υπόθεσης και η αναζήτηση, εάν υπάρχουν, σχετικών ευθυνών και στην οποία αμέσως κατέφυγα μόλις ήρθε σε γνώση μου το σχετικό ηλεκτρονικό υλικό παραδίδοντάς το σ΄ αυτή αυτούσιο .

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, σεβόμενος την νομιμότητα και όσα το δικαιϊκό μας σύστημα επιτάσσει.»

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ