Ραγκούσης: Θετική η πρωτοβουλία Λοβέρδου - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Θετική η πρωτοβουλία Λοβέρδου

Ραγκούσης: Θετική η πρωτοβουλία Λοβέρδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Ραγκούσης αναφερόμενος στη δράση του Ανδρέα Λοβέρδου είπε πως είναι ένα ακόμη λουλούδι που ανθίζει στην προσπάθεια αναζήτησης του «καινούργιου», χαρακτηρίζοντας θετική την πρωτοβουλία. Μιλώντας στο iefimerida.gr ο πρώην υπουργός είπε «Προσωπικά δεν συμμετέχω σε αυτό, είναι του Ανδρέα και 49 άλλων ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε μάλιστα «Μαζί με τις υπόλοιπες κινήσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί, θα εργαστούμε για τη δημιουργία μιας μεγάλης και συλλογικής πρωτοβουλίας που θα ενώσει όλες τις επιμέρους και ατομικές.

Αυτή η πρωτοβουλία δεν θα αφορά μόνο όσους προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά κυρίως νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα φέρουν στην πολιτική νέες ιδέες, αλλά ταυτόχρονα και έναν διαφορετικό πολιτικό λόγο. Θα αφορά το χώρο της Κεντροαριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας και του σύγχρονου και φιλελεύθερου Κέντρου

Αυτή η πρωτοβουλία θα είναι «κόντρα» και έχοντας ορατή διαχωριστική γραμμή κατά τη γνώμη μου – με την αντίληψη του πολιτικού κατεστημένου της Μεταπολίτευσης, που χρεοκόπησε την Ελλάδα πριν το 2009. Επιφανές στέλεχος του πολιτικού κατεστημένου της Μεταπολίτευσης, είναι ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ