Παπαδημούλης: Χρειαζόμαστε ενωμένο κόμμα, όχι ένα αόριστο συνονθύλευμα - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Χρειαζόμαστε ενωμένο κόμμα, όχι ένα αόριστο συνονθύλευμα

Παπαδημούλης: Χρειαζόμαστε ενωμένο κόμμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μεγάλο πολιτικό βήμα προς τα μπροστά έγινε στη Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε σήμερα μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος πρόσθεσε πως πρέπει να γίνει μία προσπάθεια για ισχυρή, ενωμένη αριστερή πολιτική δύναμη αλλά και για την προετοιμασία του για τις σοβαρές πολιτικές μάχες που έρχονται.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε «Υπήρξαν οργανωτικές αδυναμίες και δυσκολίες αλλά αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από τις ωδίνες ενός τοκετού, είναι η διαδικασίας της μετάβασης. Θα προχωρήσουμε μπροστά με τη συμβολή όλων, συμπεριλαμβανομένων και των συντρόφων που επέλεξαν να εκφραστούν με διαφορετική λίστα για να σηματοδοτήσουν με αυτόν τον τρόπο τις δικές τους, ιδιαίτερες απόψεις».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολη η δημιουργία ενός ενιαίου κόμματος της Αριστεράς, με τα χαρακτηριστικά και την ταυτότητα που αποφασίσαμε χθες. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Ωστόσο, η μαζική συμμετοχή των δεκάδων χιλιάδων μελών και των χιλιάδων συνέδρων, παρά τις οργανωτικές και τεχνικές ατέλειες, έδωσε ώθηση σε αυτήν την προσπάθεια. Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί. Να μην φοβηθούμε την μαζικοποίηση, το διάλογο, τις διαφορετικές απόψεις. Χρειαζόμαστε ένα ισχυρό, ενωμένο κόμμα, με διακριτή αριστερή ταυτότητα που να χωράει διαφορετικές απόψεις αλλά να μην είναι πολλά κόμματα στη...συσκευασία του ενός, να μην είναι ένα αόριστο συνονθύλευμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ