Παπαρήγα: «Μιλάμε πλέον για μαζική πείνα και εξαθλίωση του λαού» - iefimerida.gr

Παπαρήγα: «Μιλάμε πλέον για μαζική πείνα και εξαθλίωση του λαού»

Παπαρήγα: «Μιλάμε πλέον για μαζική πείνα και εξαθλίωση του λαού»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών επισκέφτηκε η Γενική Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα και αναφερόμενη στο νέο φορολογικό είπε πως «μιλάμε πλέον για μαζική πείνα και εξαθλίωση του λαού».

«Εμείς λέμε ότι το 45% πρέπει να είναι η φορολογία των κερδών των επιχειρήσεων. Και δεν μπορεί τα φυσικά πρόσωπα να φορολογούνται με τέτοιον συντελεστή, δηλαδή ό,τι έχει απομείνει από τους μισθούς και τις συντάξεις να πηγαίνει στην εφορία» δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα και πρόσθεσε ότι «μιλάμε πλέον για μαζική πείνα και εξαθλίωση του λαού»

Στις δηλώσεις της, τάχθηκε κατά των απολύσεων και υπέρ της ενίσχυσης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, ενώ σε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος δήλωσε ότι το ΚΚΕ θα ετοιμάσει και κοινοβουλευτική παρέμβαση συνολικά για την έρευνα και για το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών τονίζοντας ότι η κυβέρνηση με τις συγχωνεύσεις αποσκοπεί στην υποβάθμιση του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στοχεύοντας στην ενίσχυση των ιδιωτικών ερευνητικών κέντρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ